Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från Mittsvenska


Förbundsstyrelsen gör bedömningen att ridskoleverksamheten behöver anpassas för att kunna fortgå, även om en mycket liten smittspridning identifierats i samband med ridsport och ridskoleverksamhet.
 

Besked om max 8-taket

(2020-11-24 11:41)
På fredagen kom regeringens beslut om att max åtta personer får samlas vid samma tillfälle. Det är en ändring i förordningen om förbud mot att hålla allmänna sammankomster och offentliga tillställningar, som träder i kraft tisdagen 24 november.
 
Nästa år, 2021, kommer nya TR, både det gemensamma och grenspecifika. TR 2021 finns nu publicerade tillsammans med en text med de viktigaste ändringarna.
 
Skärpta allmänna råd på grund av Covid-19 Med kort varsel bjuder vi in våra föreningar till möte via Microsoft Teams ikväll klockan 18:30.
 
Nu är det sex månader kvar till Svenska Ridsportförbundets förbundsstämman 2021. Sista dag att inkomma med motioner. Motion från förening ska vara respektive distrikt tillhanda 15 november.
 
Välkommen med ansökan till Svenska Ridsportförbundets Utvecklingsmodell nivå 2
 
Den 2 november kl 13:00 invigdes Kramfors Ridklubbs nya varmbonade ridhus. Birgitta Lindstrand, Peter Hedberg och Ann-Christine Bylund förrättade det klassiska band-klippet.
 
Nytt gällande motioner inför nästa års förbundsstämma.
 
Under rådande omständigheter och restriktioner pga coronapandemin kommer vi inte genomföra någon fortbildning för tränare och ridlärare 2020. Det finns tillfälliga regler för fortbildning.
 
Nu är det dags igen! Ansökan om att arrangera lokal/regionala tävlingar 2021 ska göras innan den 15 oktober. Tävlingskonferens är planerad till den 14 november, var och hur återkommer vi till.
 
 
I samarbete med Svenska Ridsportförbundet bjuder vi in till en inspirations- och arbetsträff kring vår gemensamma framtidsstrategi.
 

Tävling i distriktet

(2020-09-21 14:06)
 
Vid Strömsunds dressyrtävling i helgen kunde de som inte fick komma på tävlingen istället se sina nära och kära tävla via nätet.
 

Tillägg i TR 1-reviderade

(2020-07-15 16:42)
Tillfälliga tävlingsregler är nu reviderade. Uppdateringarna börjar gälla från 20 juli. Viktig information både för arrangörer och tävlande.
 

scandic

 


 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 
 
 


 

 

 

Postadress:
Brunflo Ryttar Sällskap - Ridsport
Heléne Järnström, Mariebyvägen 23
83434 Brunflo

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: helenejons@hotmail.com